Bistro Manun kabinetit Kivi ja Kuru

Kuru-kabinetissa kokoustaa hienosti 10 henkilöä, ja Kivi-kabinetti kattaa isommankin tarpeen sekä tarjoilee hienot puitteet illalliselle.

Kuru-kabinetti

Viehättävä kabinetti 10 henkilölle. Varusteina pitkä pöytä tuoleineen. Tila soveltuu kokouksiin ja kokoontumisiin aamusta iltaan, oivallinen myös illallistilaisuuksiin ja juhliin.

Kuru-kabinetin myyntitakuu aamulla ja lounaalla on 100€/varaus ja iltaisin klo 17 eteenpäin 200€/varaus. Mikäli tilatut tarjoilut eivät täytä koko summaa, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kabinettiin tarjoilemme Bistro Manun ruokalistalta, tilaaminen onnistuu etukäteen tai paikan päällä.

Kuru-kabinetissa on valmiina av-varustelu ja näyttö. Tilaan saa pyynnöstä fläppitaulun ilman erillistä veloitusta.

Kivi-kabinetti

Bistro Manun suurempaan kabinettiin sopii mukavasti 18 henkilöä. Kabinetissa on 3 kpl neljän hengen pöytiä ja 3 kpl kahden hengen pöytiä. Kabinetti toimii rentona kokoustilana sekä aamiais-, lounas- ja illallistilana.

Kivi-kabinetin myyntitakuu aamulla ja lounaalla on 200€/varaus ja iltaisin klo 17 eteenpäin 400€/varaus. Mikäli tilatut tarjoilut eivät täytä koko summaa, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kabinettiin tarjoilemme Bistron ruokalistalta, tilaaminen onnistuu etukäteen tai paikan päällä.

Kivi-kabinetissa on valmiina av-varustelu ja näyttö.

Tilaan saa pyynnöstä fläppitaulun ilman erillistä veloitusta.

Molemmat kabinettimme ovat avoinna ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Kabinettivaraukset myyntipalvelustamme puh. 0300 870 020 (arkisin klo 8-18).

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN