Kolin kesä hurmaa!

Break Sokos Hotel Koli tarjoaa kesän matkailijoille tekemistä ja näkemistä kansallispuiston keskellä! Tutustu alla kesän tarjontaamme, ja tuu nauttimaan!

Kaikki alla olevat palvelumme ovat avoinna alkaen 4.6 ja palvelut jatkuvat ainakin 21.8 saakka koko mahtavan kesän!

Koliski Frisbeegolf-rata avataan heti kun saamme radan valmisteltua talven jäljiltä. Vuosi sitten avajaisensa viettänyt 18-väyläinen frisbeegolfrata kulkee Ukko-Kolin ympäristössä. Tämä uniikki rata tarjoaa huikeiden maisemien lisäksi myös fyysistä haastetta, sillä reitin korkeuseroa kertyy jopa 200 metriä. Golfaaminen reitillä on ilmaista, ja lajin uusille harrastajille on myös kiekkoja myytävänä niin Break Sokos Hotel Kolilla kuin Ukko-Kolin Rinnetuvallakin.

Ukko-Kolin maisemahissi palvelee joka päivä klo 10-14 ja 14.30-17.30 välillä. Maisemahissillä pääset ihailemaan Pielisen maisemia rennosti yläilmoissa. Hissin lähtöpaikka on joko Break Sokos Hotel Kolin yläasemalta, tai Ukko-Kolin Rinnetuvan ala-asemalta. Lippuja maisemahissiin voit ostaa yläasemalta kesäkioskilta, tai ala-asemalta Rinnetuvalta. Grilli-iltoina eli joka keskiviikko ja lauantai hissi kulkee klo 21 saakka. Hissin toiminnassa kelivaraus.

Kolin huipun kesäkioski hotellin pihassa palvelee päivittäin klo 10-17.30. Herkullisten kahvileipien, kahvin ja jäätelöiden lisäksi kesäkioskista voi kätevästi ostaa hissiliput Ukko-Kolin maisemahissiin.

Ukko-Kolin Rinnetupa palvelee kesällä joka päivä klo 10-17.30. Rinnetuvan aurinkoisella terassilla nautit kesäisistä virvokkeista, herkuttelet Koli-burgerilla tai tuvan muilla grillin annoksilla makeita kahvileipiä unohtamatta. Rinnetuvalta voit myös ostaa frisbeegolf-kiekkoja ja päästä tutustumaan lajin hienouksiin.

Rinnetuvan tunnelmalliset grilli-illat palaavat myös tänä kesänä, ja nyt pääsemme nauttimaan herkullisesta grillibuffetista joka keskiviikko ja lauantai klo 18-21 välillä. Menun grilli-illoille löydät Rinnetuvan ruokalistalta. Takaamme herkullisimmat paikan päällä grillatut ribbsit ja paikalliset makkarat, sekä raikkaat salaatit ja lisukkeet runsaille grillatuille herkuille. Jälkiruoaksi löytyy legendaarisia muurinpohjalettuja eri lisukkeilla. Paikkasi grilli-illoille voit varata ennakkoon täältä.

Grill It! -ravintola palvelee kuumimmassa lomasesongissa myös lounasbuffetin muodossa. Kaskenpolttajan noutopöytä on tarjolla juhannuksesta heinäkuun loppuun (24.6.-31.7.) joka päivä klo 12-16. Noutopöytä on S-etukortilla 22€ (norm. hinta 25€), 4-12 -vuotiailta lapsilta 11€. Kaskenpolttajan menun löydät joka päivälle helpoiten Grill It! -ravintolan sivuilta.

Kirjastobaari Hiekkapakka on kesän sesongin ajan auki joka perjantai ja lauantai klo 12-01. Rauhallisella sisäpihan terassilla voit nauttia kylmiä virvokkeita rentoutuen ja katsellen kauniita Pielisen maisemia. Hiekkapakasta löytyy myös todella laaja valikoima kirjallisuutta sekä seurapelejä. Uutuutena Hiekkapakassa tarjolla on alkuillan viinitasting klo 18-21, joka mahdollistaa makumatkan viinien maailmaan. Valittavana on valkoviini- tai punaviinitasting 3 eri viinillä. Tastingin hinta on 20€. Hiekkapakassa pääset myös nauttimaan pientä suolaista purtavaa tapasvitriinistämme. Loppuilta vierähtää nopsaan hyvässä seurassa karaoken ja hauskanpidon merkeissä.

Break Sokos Hotel Kolin walk-in -aamiainen on tarjolla 4.6.-21.8. välillä joka päivä klo 7.30-10.30. Aamiaisemme antimet ovat avoinna kaikille S-etukorttihintaan 13€ (norm. 15€). Aamiaiselle ei tarvitse tehdä varausta, vaan voit piipahtaa meille nauttimaan aamiaista minä päivänä tahansa. Aamiaisen voi maksaa hotellimme vastaanottoon, ja sen jälkeen istahtaa nauttimaan kesäaamusta herkkujen kera.

Käy tutustumassa myös seudun muihin palveluihin ja aktiviteetteihin Luontoon.fi/Koli. Täältä löydät esimerkiksi koosteen retkeilyvälineitä, kajakkeja ja pyöriä vuokraavista yrityksistä ja toimijoista. Luo itsellesi juuri sellainen kesäloma kuin haluat monipuolisilla palveluillamme!

Varaa majoitus ajoissa!

Kesä on kohta täällä, ole nopea ja varaa kesälomamajoitus jo nyt.

Restaurangkedjor

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress
Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors
Telefon
010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17. 00) 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
Postadress
PB 1 00088 S-GRUPPEN
FO-nummer
0116323-1