Testaa, millainen terassinautiskelija olet!

Vastaa viiteen kysymykseen ja katso, millainen kesäeläin sinusta terassilla kuoriutuu. Saat myös vinkit, millä terasseilla kaltaisesi nautiskelija viihtyy parhaiten.

1. Mikä on täydellinen terassikeli?

A. +25 °C ja aurinkoa

B. Tyyni kesäpäivä, aurinko kurkkimassa välillä pilven takaa

C. Satoi tai paistoi, aina on hyvä sää lähteä terdelle!

D. Sellainen, että varjossa tarkenee istua

2. Missä seurassa terassille?

A. Kaveriporukalla

B. Ystävän tai kumppanin kanssa kahdestaan

C. Yksinkin on välillä kiva istuskella

D. Työkaveri kysyi mukaan aftereille

3. Minkä istumapaikan valitset?

A. Sen pöydän, johon paistaa pisimpään aurinko

B. Niin, että näkee kunnolla maisemat

C. Nurkkapöydän

D. Varjopaikan

4. Mitä laitat päälle?

A. Shortsit, t-paita ja tyylikkäät aurinkolasit

B. Jotain vaaleaa ja kevyttä

C. Vähän parempaa päälle – eihän sitä koskaan tiedä, kenet siellä tapaa

D. Mitä nyt sattuu kaapista löytymään puhtaana

5. Mikä näistä juomista olet?

A. Huurteinen hanasta

B. Lasillinen viileää viiniä

C. Joku raikas ja värikäs pitkässä lasissa

D. Herkullinen pienpanimo-olut

Vastaukset:

Eniten A-vastauksia: Olet Auringonpalvoja. Pitkän talven jälkeen jokainen solu kehossasi janoaa valoa, lämpöä, D-vitamiinia. Aurinkoisella terassilla puhkeat kunnolla kukkaan. Hyvässä seurassa energia alkaa virrata suonissa ja sitä tuntee taas elävänsä! Unelmiesi terassikesä odottaa Rotterdamin suositulla aurinkoterassilla Kampissa. Tai oletko jo käynyt Memphisin aurinkoisella terassilla Hakaniemessä?

Eniten B-vastauksia: Olet Maisemahaukka. Parhaat terassit ovat ne, joilta on kauniit näkymät merelle, puistoon tai kesäisen Helsingin yli. Kunnon maisemien äärellä voisi istua vaikka kuinka kauan, nauttia vähän viiniä ja antaa ajatusten aaltoilla. Kesää parhaimmillaan! Upeiden maisemien perässä kannattaa suunnata katse ylöspäin. Nouse 10. Kerrokseen tai Ateljee Barin legendaariselle kattoterassille. Katso lisää maisematerasseja »

Eniten C-vastauksia: Olet Antropologi. Nautit suuresti muiden seurasta, mutta terassilla viihdyt mainiosti myös yksin. Terassit on nimittäin loistavia paikkoja istua seurailemaan ympärillä olevaa elämää ja ihmisiä ilman, että kukaan pitää sitä mitenkään outona. Leiki hetki turistia ja fiilistele kaikessa rauhassa kesää, aurinkoa ja kylmää juomaa. Ja tiedä vaikka ilta toisi tullessaan uusia tuttavuuksia! Bistro Johanin terassi on hyvä valinta niin seurusteluun kuin vilkkaasta katukuvasta nautiskeluun. Jos kaipaat illan tullen enemmän säpinää, suuntaa livemusiikin äärelle Mummotunneliin!

Eniten D-vastauksia: Olet Varjojen ritari. Myönnä pois, terassit eivät ole ehkä sinun suosikkipaikkojasi, mutta nautit kyllä olostasi, jos joku sinne pyytää. Tosin yhdellä ehdolla: terassilta pitää löytyä istumapaikka myös suojassa paahteiselta auringolta. Hyvä olut- ja siiderivalikoima on plussaa! Sinä viihtyisit varmasti parhaiten OlutHuone Kaislan varjoisalla terassilla. Myös hotelli Plazan sisäpihalta löytyy sopivan salainen piilopaikka, varjoisa mutta viihtyisä terassi, jossa saa istua rauhassa omalla porukalla.

Katso lisää Helsingin terasseja »

Restaurangkedjor

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress
Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors
Telefon
010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17. 00) 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
Postadress
PB 1 00088 S-GRUPPEN
FO-nummer
0116323-1