Helsingin TOP 5 maisematerassit

Poimimme parhaat terassit, joilla nauttia Helsingin kauniista kesämaisemista. Katso lista ja tule viihtymään!

1. 10. Kerros

Nouse Helsingin kattojen ylle ravintola 10. Kerroksen terassilla. Kaupungin parhaalla paikalla, hotelli Vaakunan yhteydessä, sijaitseva näköalaravintola tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä!

Lue lisää »

2. Ateljee Bar

Hotelli Tornin ylimmissä kerroksissa sijaitsee Ateljee Bar, jonka kattoterassilta aukeaa yksi Helsingin ikonisimmista maisemista. Näkymistä nautitaan huolella valittujen juomien parissa. Jos et ole vielä koskaan käynyt, niin tämä kannattaa ehdottomasti kokea!

Lue lisää »

3. Memphis Hakaniemi

Täydellinen yhdistelmä kesäistä kaupunkielämää ja kaunista luonnonrauhaa Tokoinrannan maisemissa. Ympyrätalolla sijaitsevan Memphis Hakaniemen värikkäällä terassilla viihtyy vaikka pidempäänkin herkkujuoman, ruoan ja hyvän seuran kera.

Lue lisää »

4. Sailor's

Ota metro alle ja suuntaa Herttoniemenrannan Sailor'siin! Persoonallisen OlutHuoneen terassilta aukeaa yksi Helsingin upeimmista merimaisemista. Rauhallisella terassilla istuskelee usein alueen asukkaita ja vierailevia veneilijöitä nauttimassa huurteista, ja tunnelma on leppoisa.

Lue lisää »

5. Kappeli

Kesäisestä Helsingistä voi tuskin puhua ilman, että mainitsee tämän Esplanadin helmen. Kappelin terassilla paitsi nautitaan mahtavista näkymistä, siellä voi kokea itse olevansa osa tuota tv-sarjoista ja elokuvista tuttua legendaarista kesämaisemaa.

Lue lisää »

Katso myös: Näille terasseille koiran kanssa »

Helsingin terassiopas 2022

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja, inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä ja tee hauska testi.

Restaurangkedjor

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress
Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors
Telefon
010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17. 00) 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
Postadress
PB 1 00088 S-GRUPPEN
FO-nummer
0116323-1