VENNin jäätävät kesäkannut tulevat taas!

Kuten muuttolinnut, ovat VENNin jäätävän maukkaat kesäkannut taas täällä sulostuttamassa suveamme. Litraisista kannuista saa viilennystä vaikka pieni seurue. Helli siis kesän kuumentamaa kehoasi hyytävän herkullisilla kesäkannuilla. Se kannuttaa!

Kannut S-Etukortilla 22 € (norm. 25 €)

IKI-PINKKI

24 cl roseeviini, raparperisiirappi, karpalomehu, sprite, verigreippi, vadelma, jäitä

Kerran pinkki, aina pinkki, sanoi jo isomummukin aikoinaan, kun marjaan lähti. Iki-Pinkki on juoma meille, joille peruspinkki ei ole kyllin marjaisa, kyllin ihana eikä läheskään tarpeeksi vaaleanpunainen. Iki-Pinkki vie kerrasta mukanaan, ja se on sitten menoa!

APEROL SPRITZ SPLUS

12 cl Aperol, 24 cl kuohuviini, sooda, appelsiini, jäitä

Aperol Spritz Splus on paitsi lausuntataiteellinen ohjelmanumero suven rattoihin, myös eurooppalaisen juomamuodin kimmeltävä keulatähti. Se on ihan kuin tavallinen Aperol Spritz: kohottavan kirpeästi kutkuttava kesäjuoma, mutta plus-koossa. Tai siis splus. Slurpls!

SANOPA HUGO

36 cl kuohuviini, minttu, seljankukkasiirappi, limemehu, sooda, lime, jäitä

Tärkeä tiedotus ravintolan asiakkaille! Tämä kannu soveltuu nautittavaksi huonosti tai ei lainkaan, mikäli olette lähtenyt rimpsalle salaa. Juomaseoksen sisältämät aineet, niin hyvältä kuin ne maistuvatkin, voivat saada hengityksenne tuoksahtamaan ns. kokoukselle. Suosittelemme, että opettelette sanomaan “Hugo” sisäänpäin hengittäen.

Alkoholiosto ei kerrytä S-Bonusta.

I dessa restauranger

Restaurangkedjor

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö