Onsdagen den 1 juni börjar sommaren på Gunnar!

Den första potatisen odlad på friland levereras till Gunnars kök.

Hedersplats på menyn intas av nypotatis från Nagu, nyupptagen från Mika Vahalahtis åker.

Grillad Hanger steak och säsongsfisk fångad på Erstan får sällskap av läcker potatis och inhemska sommargrönsaker. Gör måltiden fulländad med en dessert. Jordgubbsparfait är vår köksmästare Jaris läckra recept för denna sommar.

Sommardelikatesserna serveras till den 30 augusti.

se hela menyn här

Ägarkunder får sommarens rekommendationsmeny inklusive dryckespaket till rabatterat pris

SOMMARENS REKOMMENDATIONSMENY (G3)

52/S-FÖRMÅN 47

CEVICHE MED REGNBÅGSLAX L, G

Regnbågslax tillagad med lime, serveras med hjärtsallad, pressgurka, Gunnars fröknäcke och koriandermajonnäs

GRILLAD HANGER STEAK L, G

Stekt tidig potatis från Nagu smaksatt med salladslöksolja, serveras med grillade sommargrönsaker och gremolatasås

JORDGUBBSPARFAIT L, G

Vitchoklad med jordgubbar, ingefärsmarinerade bär, havre- och frögranola

DRYCKER 26/S-FÖRMÅN 24

Leyda Reserva Sauvignon Blanc 12 cl

Cecilia Beretta ComeMe 12 cl

Floralis Moscatel Oro 4 cl

boka bord här

Välkommen!

Restaurangkedjor

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress
Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors
Telefon
010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17. 00) 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)
Postadress
PB 1 00088 S-GRUPPEN
FO-nummer
0116323-1