Onsdagen den 1 juni börjar sommaren på Gunnar!
Den första potatisen odlad på friland levereras till Gunnars kök.
Hedersplats på menyn intas av nypotatis från Nagu, nyupptagen från Mika Vahalahtis åker.
Grillad Hanger steak och säsongsfisk fångad på Erstan får sällskap av läcker potatis och inhemska sommargrönsaker. Gör måltiden fulländad med en dessert. Jordgubbsparfait är vår köksmästare Jaris läckra recept för denna sommar.
Sommardelikatesserna serveras till den 30 augusti.
se hela menyn här
Ägarkunder får sommarens rekommendationsmeny inklusive dryckespaket till rabatterat pris
SOMMARENS REKOMMENDATIONSMENY (G3)
52/S-FÖRMÅN 47
CEVICHE MED REGNBÅGSLAX L, G
Regnbågslax tillagad med lime, serveras med hjärtsallad, pressgurka, Gunnars fröknäcke och koriandermajonnäs
GRILLAD HANGER STEAK L, G
Stekt tidig potatis från Nagu smaksatt med salladslöksolja, serveras med grillade sommargrönsaker och gremolatasås
JORDGUBBSPARFAIT L, G
Vitchoklad med jordgubbar, ingefärsmarinerade bär, havre- och frögranola
DRYCKER 26/S-FÖRMÅN 24
Leyda Reserva Sauvignon Blanc 12 cl
Cecilia Beretta ComeMe 12 cl
Floralis Moscatel Oro 4 cl
boka bord här
Välkommen!