Minne mennä afterworkeille Helsingissä? – Katso TOP 5

Oluelle, viinille vai syömään? Helsingin keskustasta ja sen lähettyviltä löytyy lukuisia viihtyisiä paikkoja vaihtaa vapaalle. Katso lista ja valitse suosikkisi!

TOP 5 afterworkit Helsingissä

1. American Bar

Kauniisti sisustettu cocktailbaari Tornin upean kupolikaton alla. Laadukkaita juomia, joiden ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä Tornin keittiössä.

Solo Sokos Hotel Torni

Yrjönkatu 26, Helsinki

2. Belge

Juuri uudistettu Kirjastobaari Belgen 2. kerroksessa on töiden jälkeisen rentoutumisen sydän! Sukella belgialaisten oluiden maailmaan pehmeissä nojatuoleissa kodikkaassa ympäristössä. Bistro tarjoaa monipuolisia makuja niin isoon kuin pieneen nälkään, jaettavaksi tai yksin nautittavaksi.

Kauppakeskus Kluuvi

Kluuvikatu 5, Helsinki

3. Memphis Hakaniemi

Kuplivat afterworkit hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakaniemessä. Memphisin listalta löytyy herkullisten ruokien lisäksi hyvä kattaus kuplivaa, viinejä, oluita ja värikkäitä juomia. Myös runsas alkoholittomien juomien valikoima!

Ympyrätalo

Siltasaarenkatu 18-20, Helsinki

4. Vltava

Helppo paikka poiketa yhdelle – ja huomata jäävänsä viettämään iltaa. Hyvän oluen ja sen kylkeen sopivien baariruokien parissa aika lentää kuin siivillä!

Elielinaukio 2, Helsinki

5. Urban Rabbit

Perjantaisin kannattaa suunnata Triplan Urban Rabbittiin viettämään Lazy Friday. Rentoudu hyvässä seurassa, nauti ammattilaisten miksaamista juomista ja maistele gastrobarin suussa sulavia herkkuja. DJ:n sykkivä soittolista saa viikonlopun väreilemään koko kropassa.

Kauppakeskus Tripla

Fredikanterassi 1, Helsinki