Yllätyksellisiä Drag-iltoja Sing and Poressa – Katso ohjelma!

Drag Factorin Open Stage -illat ovat Mummotunnelin Sing and Pore -karaokebaarin uusi, upea ja sädehtivä keskiviikkoiltojen showelämys.

Lavalla joka keskiviikko valovoimaisia artisteja, jotka viihdyttävät vieraitamme. Viikoittain vaihtuvissa teemoissa nähdään drag-taidetta, burleskia, tanssia ja muita esittävän taiteen genrejä. Ohjelma alkaa klo 21.30, joten ole ajoissa paikalla.

14.9. Sing and performance night by Peter Juhan

Performanssi-ilta. Päästä sisäinen roolihahmosi irti laulaen tai tanssien tai ihan vain esiintyen. Illan ja ehkä sinutkin kruunaa performanssitaitelija Peter Juhan.

21.9. Pikkutuhma burlesque-ilta

Ilta täynnä pikku tuhmuuksia laulaen ja tanssien, tule sellaisena kuin olet ja esiinny kuten haluat. Pukeutuminen pakollista ja riisuutuminen vapaaehtoista.

28.9. TTK ”Tanssii tavisten kaa”

Tänä iltana saat loistaa ja laulaa kuin tähtiartisti. Taustalla kanssasi esiintyvät Afrodisiac ammattitanssijat, kuten maailmanluokan staroillakin.

Esiintyjille:

Haluatko tulla kokeilemaan tai testata uusia esityksiä. Nyt se on mahdollista! Etsimme Drag- ja burleski- taiteilijoita, tanssijoita ja kaikkea esittävän taiteen genrejä show- iltoihimme.

Drag Factorin Open Stage- illat ovat Helsingin keskiviikkoiltojen kruunun jalokivi, jossa tarjoamme vieraillemme täyden kattauksen show elämyksiä. Oletko sinä tai joku ystävistäsi yksi timanttisista artisteistamme? Lavalla esiintyvien vierailijoiden kesken arvotaan lahjakortteja jokaisena iltana!

Tässä ohjeet kuinka haet mukaan:

Laita yksityisviestiä instagramissa @dragfactorfinland ja kerro kuka olet ja minkälaisen esityksen aiot toteuttaa! Annamme yksityisviestien kautta tarkemmat infot ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin mitä sinulle ikinä tulee mieleen. Tartu tilaisuuteen ja ole rohkeasti yhteydessä!

Katso myös: Sinä olit tähti! Roast Karaoke torstaisin Sing and Poressa »

I dessa restauranger

Restaurangkedjor

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö