Uudella ruokalistalla reheviä sesongin makuja ja Gunnarin klassikoita

Ruokalistamme on päivitetty sesongin raaka-aineilla ja uusilla herkullisilla resepteillä. Gunun koko keittiön tiimi on ollut mukana ruokalistan suunnittelussa, keittiöpäällikkö Magnus Lindroosin johdolla.

Kauden kasvikset ja läheltä pyydetty kala ovat kunniapaikalla; syksyn omenat antavat pehmeälle maa-artisokkakeitolle mukavaa kirpeyttä, Airistolta pyydetystä hauesta loihditaan herkulliset friteeratut "kalapuikot"ja kotimaisista mustikoista valmistettu jälkiruoka kruunaa aterian.

Syksyn ja talven menu myynnissä 14.9.2022 - 7.2.2023.

SUOSITUS MENU G3 – GUNNARIN KOLMONEN

51 / S-Etukortilla 49

MAA-ARTISOKKAKEITTO L, K (pyydettäessä G)

basilikaöljyä, omenaa ja paahdettua leipää

HAUKEA JA KAMPASIMPUKKAA GUNNARIN TYYLIIN L (pyydettäessä G)

friteerattua haukimureketta, paistettua kampasimpukkaa, risottoa, mummonkurkkua, kukkakaalipyreetä ja vermuttikastiketta

MUSTIKKAJÄLKIRUOKA L

mustikkapiirakkaa, mustikkageeliä ja Kulman Keittiön piimäjäätelöä

L = laktoositon G = gluteeniton K = kasvisruoka

JUOMAPAKETTI MENULLE

26 / S-Etukortilla 24

  • Ruffino Pinot Grigio 12 cl
  • Laroche Chablis Saint Martin 12 cl
  • Floralis Moscatel Oro 4 cl

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu kaikkiin kauden annoksiin ja Gunnarin herkullisiin klassikoihin>>

Huom! Lisäys tähän artikkeliin 29.9. ; Kotimaista poronlihaa ei ole tällä hetkellä saatavilla. G5 menussa poronliha on korvattu kotimaisella naudan sisäfileellä.

I dessa restauranger