6 x Vähän erilainen tila pikkujouluille Helsingissä

Näköalasauna kattojen yllä, jouluinen SpåraKOFF vai yksityinen karaokehuone Mummotunnelissa? Näissä tiloissa vietät varmasti ikimuistoiset pikkujoulut. Katso vinkit ja varaa pian!

1. Upea näköalasauna 10. Kerroksessa

10. Kerroksen tyylikäs näköalasauna kabinetteineen sopii loistavasti rentoihin pikkujouluihin tai pikkujoulujen etkoille. Näköalasaunan lauteille mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja viihtyisään kabinettiin mahtuu noin parikymmentä ihmistä. Tutustu ja varaa »

2. Jouluisella SpåraKOFFilla Zetoriin

SpåraKOFF ja Zetor yhdessä takaavat unohtumattoman illan Helsingissä. Kierrä Jouluratikalla kaupungin nähtävyydet lasillisen äärellä ja kurvaa lopuksi kolmen ruokalajin illalliselle. Sopii loistavasti niin isolle kuin pienemmälle ryhmälle. Tutustu ja varaa »

3. Elämyskaraoke omalla porukalla Mummotunnelissa

Vietä railakkaat pikkujoulut elämyskaraoken tahdissa! Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille. Varaa yksityinen karaokehuone 20 hengelle tai koko ravintola jopa 352 hengelle! Tutustu ja varaa »

4. Saunailta tyylikkässä Royalissa

Tyylikäs Royal Sauna sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin 7. kerroksessa, upeissa maisemissa. Löylyihin mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja lisäksi tilaan kuuluu viihtyisä oleskelutila terasseineen. Oleskelutilan varusteluun kuuluu juomakaappi, iso tv ja maksuton nettiyhteys. Tutustu ja varaa »

5. Aleksanteri Loft -kattohuoneisto ja sauna

Ylimmän kerroksen Aleksanteri Loft saunaosastoineen on kaunis ja lämminhenkinen tila rentoon illanviettoon. Upeat näkymät ja rauhallinen sijainti kaupungin sydämessä tekevät tilasta ainutlaatuisen. Löylyihin mahtuu 12 henkeä ja tilaan yhteensä jopa 50 juhlijaa. Tutustu ja varaa »

6. Hyvinvointia ja rentoutumista Espoon Rantasaunassa

Rantasauna on Radisson Blu Hotel Espoon legendaarinen saunakabinetti hotellin ylimmässä kerroksessa, joka soveltuu rentoihin kokouksiin ja tilaisuuksiin 12 hengelle. Tunnelmallinen takkahuone, suuri parveke merinäköaloin sekä tilaussauna ja hotellin uima-allas tarjoavat ainutlaatuisen tilan ikimuistoisiin tapahtumiin. Tutustu ja varaa »

Katso kaikki juhlatilat »