Talvikauden parhaat à la carte toi blinit Talriikkiin

Talvikausi toi Talriikkiin uusia upeita makuja sekä jotain vanhaa ja tuttua.

Blinit löytyvät jälleen kerran keittiömme taidonnäytteistä. Ja ettei kaveri voi vedota siihen, ettei kestä gluteenia, ei ole syytä huoleen: meidän blinimme ovat sekä gluteenittomia että laktoosittomia.

Ja koska talven kylmyys menee luihin ja ytimiin, nyt on oiva tilaisuus päästä nauttimaan lämpimästä Sesongin keitosta, jossa pääosaa näyttelee selleri.

Pääruoista haluamme nostaa esille erityisesti Päivän kalan. Annoksessa hyödynnämme paikallisten kalastajien tuoretta kalaa, lisäksi kauden kasviksia ja samettista palsternakkapyreetä.

Meillä ei vegaanejakaan unohdeta, vaan teemme kaikkemme että pääsisimme yllättämään myös heidät. Tämän hetkinen sesonki näkyy myös annoksessa, Vihreä risotto, joka saa lihansyöjänkin muuttamaan mielipiteensä kasvisruoasta!

Makunautinnon päättävät ihanat jälkiruokamme, joista erityisesti on mainittava Appelsiinia ja suklaata, joka sisältää mehevää suklaakakkua, itse tehtyä vaniljajäätelöä ja appelsiinigeeliä sekä kauracrumblea.

Tutustu Talvikauden parhaat à la carte -listaamme >>

Lämpimästi tervetuloa!

I dessa restauranger