Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt aloitettiin huhtikuussa

UUDISTUS ALKAA RAVINTOLOISTA - LUONTO OSAKSI HOTELLIN TARINAA

Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt käynnistyivät 17. huhtikuuta. Mittava uudistus toteutetaan vaiheittain ja ensimmäisessä vaiheessa uudistetaan puolet talon majoituskapasiteetista, kokoustilat sekä talon ravintolatilat. Hotelli sekä ravintolat ovat näiden aloitustöiden suljettuna 17.4.-21.6.2023.

Hotellin ravintolat Hillside, aulabaari, Pizza Breikki ja Hesburger ovat uudistuksen osalta valmiina syksyllä 2023. Sisustussuunnittelusta vastaa moniaistisista hotelli- ja ravintolatiloistaan tunnettu Visionary Design Partners Helsinki Oy.

”Tahkon luonto on ainutlaatuinen; puhdas, raikas ja aito. Tällaisessa ympäristössä hotelli-ravintolan pitää pystyä tarjoamaan vierailleen merkityksellisiä elämyksiä. Lähdemme hakemaan juuri tähän kohteeseen sopivaa olon huolettomuutta – uudenlaista arjen luksusta”, suunnittelija Jaana Ekman kertoo. ”Luonto ja sen kestävyys otetaan merkittäväksi osaksi hotellin suunnittelua ja tarinaa.”

Ravintoloiden liikeideat säilyvät ennallaan, mutta tunnelma muuttuu täysin. ”Ravintola-alueesta tulee viihtyisä olohuonemainen ympäristö, kylän todellinen kohtaamispaikka. Näkymiä piha-alueelle ja rinteiden suuntaan avataan. Valaistus, äänimaailma, tuoksut ja luonnonmukaiset materiaalit tulevat tarjoamaan rentouttavan kokemuksen kaikille aisteille. Kodikkaissa tiloissa, takkatulen lämmössä, viihdytään jatkossa pitkään”, Ekman kertoo.

Ruokaravintola Hillsidessa yhä useampi tahkoilija voi nauttia Chef Rôtisseur Hannu Pöyhösen tiimeineen valmistamaa laadukasta ruokaa, kun asiakaspaikkoja saadaan uudistuksen myötä lisää. Jatkossa tilat muuntuvat helposti myös yksityisiin juhliin.

”Kevään ja alkukesän aikana meille valmistuu muun muassa uudet, avarat aulabaari & lounge -tilat, joissa Tahkon tunnelmasta ja ympäröivästä luonnosta voi nauttia aivan toisella tavalla”, avaa Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen esimerkkejä huhtikuussa alkavan ensimmäisen vaiheen yksityiskohdista. ”Pari vuotta sitten avattu uniikki Tislaamoravintola Hophaus ja sen yhteydessä oleva Tahkon Tislaamo säilyvät entisellään, mutta esimerkiksi ravintola Hillsideen saadaan uudistuksessa reilut sata asiakaspaikkaa lisää”, Hämäläinen jatkaa.

OSUUSKAUPPA PEEÄSSÄ PANOSTAA JÄRVI-SUOMEN MATKAILUN KEHITTÄMISEEN

Osuuskauppa PeeÄssä sijoittaa Break Sokos Hotel Tahkon uudistukseen 17 miljoonaa euroa.

Kaikki tilat uudistetaan, osa hotellia rakennetaan jopa kokonaan uudelleen. Lue aiemmin julkaistu artikkeli täältä.

BREAK SOKOS HOTEL TAHKON UUDISTUKSEN VAIHEET

  • Hotelli on suljettuna 17.4.-21.6.2023, jolloin ravintolatiloja, päärakennuksen huoneita, kokoustiloja, sekä talotekniikkaa aloitetaan uudistamaan.
  • Päärakennuksen huone- ja kokoustilojen uudistus jatkuu 21.6.–31.8.2023, hotellin majoituskapasiteetista käytössä on puolet
  • Ravintolatilojen uudistus valmis syykuussa 2023
  • Koko majoituskapasiteetti käytössä 15.9-30.9.2023. Päärakennuksen huoneet uudistettu.
  • Toisen puolen purku ja uudisrakennuksen rakennustyöt aloitetaan lokakuussa 2023.
  • Koko talon uudistus valmistuu loppuvuonna 2024.
  • Aikataulut saattavat muuttua uudistuksen aikana

I dessa restauranger