Parsaviikot Vltavassa 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!

Kaksi herkkua – kevät ja parsat – kuuluvat Vltavassa yhteen. Tule herkuttelemaan sesonkimaulla, jonka kanssa nautitaan Vltavassa prässättyä ylikypsää häränrintaa ja pintasavustettua lohta. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!

PARSAMENU

Menu S-Etukortilla 46 € / 52,50 €

Alkuruoaksi

PARSAKEITTOA (L, G, A) 10,90 €

Kuohuviinillä höystettyä parsakeittoa ja marinoitua parsaa

Pääruoaksi

PINTASAVUSTETTUA LOHTA (VL, G) 31,50 €

Vltavassa pintasavustettua lohta, vihreää ja valkoista parsaa, hollandaisekastiketta ja tilliperunoita

TAI

HÄRÄNRINTAA (L, G) 32,50 €

Vltavassa prässättyä ylikypsää häränrintaa, vihreää ja valkoista parsaa, punaviinikastiketta, piparjuurismetanaa sekä paahdettuja perunoita

Jälkiruoaksi

VADELMAJUUSTOKAKKUA 11,90 €

Vadelmajuustokakkua ja mansikka-vadelmasorbettia

Juomaksi suosittelemme

WOLFBERGER RIESLING SIGNATURE 12 %

9,60 € / 16 cl • 39,90 € / 75 cl plo

WOLFBERGER PINOT NOIR 13 %

9,60 € / 16 cl • 39,90 € / 75 cl plo

Varaa pöytä »

L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, A = sisältää alkoholia

Parsaviikot 13.4.–31.5.

I dessa restauranger

  • Elielinaukio 2, 00100, Helsingfors