Kolin pääsiäinen

Kolin pääsiäinen kutsuu nauttimaan keväästä!

Kolin pääsiäinen on tunnetusti yksi alueen vilkkaimmista viikonlopuista, sillä kevät houkuttelee nauttimaan niin Koliskin rinnehurmasta kuin Kolin henkeäsalpaavasta kevätmaisemasta.

Ravintola Grill IT! Koli tarjoaa pääsiäislauantaina ja -sunnuntaina 8.-9.4. herkullisen pääsiäisbuffetin klo 12-16 välillä. Hinta S-etukortilla 32€, normaalihinta 36€. Katso menu tarkemmin täältä.

SkiBistro Rinnetupa palvelee rinteiden nälkäisiä laskijoita normaaliin tapaan klo 10-18. Rinnetuvan ulkopiste palvelee pääsiäisperjantaina ja -lauantaina 7.-8.4. entistä laajemmin, ulkopisteeltä voit helposti ostaa niin muurinpohjalettuja, pyttipannua, paistettuja muikkuja kuin kuumaa kaakaota ja kylmiä virvokkeitakin. Lauantaina 8.4. Rinnetuvan Kötäkät jatkavat iltaa herkullisen burgerbuffetin (hinta 25€) sekä karaoken merkeissä aina puolilleöin saakka! Burgerbuffetin sisällön löydät täältä.

Koliskin rinteillä pitkäperjantaina 7.4. luvassa retromeiningit ja puukeppipuikkaa. Perjantaina ja lauantaina 7.-8.4. välinevuokraamon ulkopop-upmyymälästä voit hankkia välineet itsellesi alehinnoin, ja voit testata myös testilautoja ja -suksia. Lauantaina 8.4. lasketaan KoliSlalom-finaalikisa, jonka jälkeen kauden kaikkien slalom-osallistujien kesken arvotaan Elanin upouudet sukset ensi kautta varten! Muista käydä ilmottautumassa kisaan Rinnetuvalla klo 11.30-12.30 välillä. Itse kilpailu lasketaan klo 13 Ipatin rinteen alaosassa. Lue lisää täältä.

Koli Relax Spa palvelee normaalisti. Voit tulla nauttimaan saunojemme lempeistä tai tulisemmista löylyistä, kylmävesialtaasta, porealtaasta, Sibeliuksen nuoteista valo-äänialtaassa tai ulkopaljuista Pielisen maisemilla höystettynä. Lue ajankohtaiset aukiolot ja lisätietoja täältä.

Tervetuloa nauttimaan Kolin kauniista keväästä ja pääsiäisestä!