Lahden Coppa eateryssa nautitaan hiiligrillin herkuista myös kesällä

Coppa eatery on hiiligrilliravintola, jossa pikkuvieraat ovat vakioasiakkaita

Saadaanhan olla osa sun suvee? Kiireetön lounashetki, tunnelmallinen illallinen, pikainen herkkuhetki shoppailun lomassa tai työporukalla after workin parissa. Coppassa ruoka on helposti lähestyttävää, annokset reiluja ja maistuvia. Katso alta ravintolapäällikkö Johannan vinkit herkulliseen kesäpäivän viettoon.

1. Poikkea shoppailun lomassa Coppaksille ja kuohuvalle! Coppakset on kahdelle jaettava herkullinen alkupalalauta, jossa maistuvat mm. lämminsavulohi, ilmakuivattu kinkku, salami, mozzarella, puolikuivattu tomaatti, artisokka ja marinoitu munakoiso.
Suosittelen testaamaan Coppaksien kanssa Divicin Rosé Proseccoa. Tämä kombo sopii erinomaisesti kiireettömiin lauantaipäiviin tai vaikkapa after workeilla

2. Meillä Coppassa hiiligrilli on keittiön sydän. Hiiligrillissä lihat saavat rouhean paistopinnan, mutta mehevän sisuksen. Yksi omista suosikeistani on Coppan listalla alusta saakka ollut Grillipihvi, missä liha saa parhaimman puolensa esiin hiiligrillin syleilyssä.
Grillipihvin kanssa tarjoiltavan vadelma-punaviinikastikkeen salaisuus on paitsi pitkässä haudutuksessa, myös sen laadukkaissa ja ihastuttavissa raaka-aineissa.

3. Kokoontukaa juhlahetkeen valmiin pöydän ääreen! Kesäjuhlat on niitä, joita muistellaan syksyn sateilla. Coppaan ovat tervetulleita ihan kaikenikäiset. Meillä pikkuasiakkaat ovat huomioitu mm. ravintolan takaosasta löytyvällä leikkinurkkauksella ja omalla lasten menulla. Ravintolassa käynti voi olla myös pikkuasiakkaalle kokonaisvaltainen elämys, josta koko perhe nauttii.
Lasten omalta listalta muokkaamme annosta mielellään tilaushetkessä toiveiden ja mieltymysten mukaiseksi. Meille on helppo tulla! Isommille seurueille suosittelemme pöytävarausta.

Nähdään Coppassa!
Hauskasti tosissaan, ammattitaidolla.

Varaa pöytä

Pöytävarauksella varmistat paikkasi suosituimpina juhlapäivinä ja muina kiireisinä ajankohtina. Suosittelemme pöytävarausta!

I dessa restauranger