Jättiranet S-mobiilikupongilla tarjoushintaan toukokuun ajan Bar Playsta

Nyt kaikki kuulolle! Luvassa on nimittäin hyviä uutisia kaikille Joensuun seudulla liikkuville herkkusuille! Bar Playssa on nyt käynnissä herkullinen tarjous, nimittäin nyt saat mahtavan kokoiset jättiranskalaiset tarjoushintaan! Mutta kuitenkin ennakkovaroitus: nämä ranskalaiset voivat aiheuttaa onnellisuutta ja vakavaa naposteluhimoa!

Mitä tämä taianomainen tarjous oikein pitää sisällään? No, kuuntele tarkasti: koko toukokuun ajan voit napata itsellesi jättiranskalaisannoksen Bar Playsta S-mobiilikupongilla vain 7,90€:n hintaan! Annos sisältää luonnollisestikin kuuluisat talon dipit, sekä pippurin että BBQn! Ai ettien että...

Miksi nämä jättiranskalaiset ovat muka niin erityisiä? No, ensinnäkin, ne ovat saaneet maineen Joensuun parhaimpina ranskalaisina. Eikä suotta! Ne ovat täydellisen rapeita ulkoa ja mehevän pehmeitä sisältä. Nämä ovat ranskalaisia, joita kaikkien muiden ranskalaisten tulisi tavoitella! Ja usko pois, annoskoko on niin valtava, että joudut pyytämään apua ystävältäsi tai ehkä jopa lähimmältä supersankarilta!

Ai että miten saat tämän upean tarjouksen haltuusi? Se on helpompaa kuin tanssia ranskalaisten valssia! Lataa vain S-mobiili-sovellus puhelimeesi, avaa kuponkivalikko ja sieltä löydät kimaltelevan tarjouksen Bar Playn jättiraneista. Näytä kupongin loistoa Playn henkilökunnalle maksun yhteydessä, ja hurraa - tarjoushinta on sinun!

Tervetuloa herkuttelemaan!