Katso vaihtoehtomme juhliin ja tilaisuuksiin Porissa!

Tervetuloa unohtumattomien pikkujoulujen ja ikimuistoisten illanviettojen maailmaan Poriin! Haluatko järjestää täydellisen tapahtuman ystävien, perheen tai kollegojen kesken, joka yhdistää hauskanpidon, hyvän seuran ja juhlavan tunnelman? Älä etsi enää, meiltä löydät valmiita ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi!

Olipa kyseessä yrityksen vuosijuhlat, tiimipäivä tai yksityinen juhla, meidän tavoitteenamme on luoda unohtumaton kokemus jokaiselle vieraalle. Tarjoamme toiveidesi mukaisen kokonaisuuden, herkullista ruokaa ja juomaa sekä erinomaiset tilat, jotka varmistavat tapahtuman onnistumisen. Järjestämme tilaisuuksia pienille ja suurille ryhmille, joten meillä on mahdollisuus vastata kaikkiin tarpeisiisi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan järjestelyissä ja varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Ohjelmaa ja esimerkiksi tilaisuuden teemaa voimme suunnitella yhdessä toiveidenne mukaisesti. Ruokailu on tärkeä osa pikkujouluja ja illanviettoja, ja tarjoamme herkullisia vaihtoehtoja kaikille. Voitte nauttia monipuolisesta ja laadukkaasta buffet-pöydästä Satakunta Salissa tai lautasannostarjoiluista ravintoloissamme. Juomavalikoimastamme löytyy jokaiselle mieluisia vaihtoehtoja virvoitusjuomista cocktaileihin.

Tule ja koe unohtumaton ilta täydellisten pikkujoulujen ja illanviettojen parissa. Ota yhteyttä meihin niin autamme sinua suunnittelemaan teille sopivan kokonaisuuden: Myyntipalvelu puh. 029 004 2002 tai sales.pori@sokoshotels.fi

Valmiita ideoita tilaisuuksiin: Katso Juhli kanssamme Satakunnassa -lehti täältä!

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta:

p. 0290042002 tai sales.pori@sokoshotels.fi

I dessa restauranger