Moro Sky Barin terassi

Moro Sky Bar – se upein terassi Tampereella

Tampereen maamerkin, Solo Sokos Hotel Torni Tampereen, tuntevat kaikki – mutta oletko jo käynyt hotellin 25. kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky Barissa ja sen kattoterassilla? Ota hissi allesi ja nouse nauttimaan maisemista!

Ravintolasta ja terassilta aukeaa unohtumattomat 360 asteen näkymät yli Tampereen. Aurinkoa riittää koko päivän aamusta iltaan ja hämmästyttävän upeat auringonlaskut ihastuttavat iltaisin. Osa terassin 150 asiakaspaikasta sijaitsee lasikatteen alla, joten pieni sadekaan ei viihtymistä haittaa.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 - 01.30 DJ tarjoilee rentoa musiikkia ja letkeää fiilistä.

Herkuttelu kuuluu kesään

Kesäisin sinua palvelee terassin keittiö ja ruokaa on saatavilla maanantaista perjantaihin 11.00 - 22.00 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 12.00 - 22.00.

Tästä linkistä pääset tutustumaan menuun:

https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/tampere/moro-sky-bar/menu/1933/moron-terassimenu

Suosittelemme kuohuvaksi kesäjuomaksi pehmeän hedelmäistä Nicolas Feuillatte -samppanjaa, joka sopii niin aperitiiviksi, nautiskelujuomaksi kuin ruoan kera. Hinta S-Etukortilla 44,90 €/plo (norm. 76,90 €/plo).

Terassi auki koko vuoden

Moro Sky Barin terassi on aina auki ravintolan aukioloaikojen mukaisesti – vuodenajasta riippumatta. Koiria ei valitettavasti terassille voi tuoda, mutta katutason Paja Barin terassille nelijalkaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita.

Tule nauttimaan kanssamme!

Restaurangkedjor

Fafa's
Jyvänen
Papa Giovanni
Siipiyhtiö