Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Helsingin vaikuttavimmat kokoukset ja tapahtumat

Radisson Blu Royal Hotel on yksi Helsingin ensiluokkaisista tapahtumapaikoista, ja se tarjoaa upeat puitteet aivan kaupungin sydämessä Kampissa. Vieraidesi on helppo saapua hotelliin keskeisen sijaintimme ja pysäköintihallimme ansiosta. Bistro Johan tarjoaa viihtyisän ja erinomaisen illalliselämyksen sekä rennon paikan seurusteluun kokouksen jälkeen.

Monikäyttöisissä tiloissamme voidaan järjestää kaikkea intiimeistä perhejuhlista jopa 300 hengen näyttelyihin ja kokouksiin. Suuret ja valoisat tilamme ovat myös suosittuja paikkoja messujen ja seminaarien järjestämiseen. Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu.

Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio. Erillinen kokous vastaanotto, kahvitorit ja elektroniset opasteet tuovat lisämukavuutta kokousvieraillemme. Tapahtumatilojemme henkilökunta tunnetaan jo yli 20 vuoden ajalta loistavasta ammattitaidostaan.

Voitte tutustua tiloihimme virtuaalisesti täältä

Lue lisää hotellista täältä!

Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Öppettid
I dag: Öppen endast vid bokning
Adress

Runeberginkatu 2, 00100 Helsingfors

karta
Telefonnummer

+358300 870 010    

ring

Aktuellt

Super Breakfast -aamiainen Radisson Blu Hotelleissa

Radisson Blu hotellien Super Breakfast on runsas, brunssityylinen aamiainen. Se hurmaa monipuolisuudellaan ja suosii paikallisia sesonginmukaisia tuotteita.

Läs mer

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Runeberginkatu 2

Helsingfors

karta
Tillgänglighet
Restaurangen är tillgänglig med rullstol
S-Card
Vi godtar S-Card
Telefonnummer

+358300 870 010

ring
Veckonummer
Vecka:
Öppettid

mån - sön 

Öppen endast vid bokning