Skip to main content

Perinteiset tattariblinit vievät kielen mennessään!

7.1.2025 - 15.2.2025

Perinteiset tattariblinit vievät kielen mennessään!

Perlinan bliniviikot alkaa tammikuussa!

7.1.-15.2.25

Valitse listalta lempiannoksesi ja loput herkut mielesi mukaan.

Blinia ja muikunmätiä **

S-Etukortilla 19€ / norm. 20€

Lähivesien muikunmätiä, smetanaa, maustekurkkua, punasipulia ja tilliä

Bliniä ja lämminsavustettua kirjolohta *

S-Etukortilla 18€ / norm. 19€

Kerimäen kalafileen lämminsavustettua kotimaista kirjolohta, smetanaa, maustekurkkua, marinoitua punasipulia, kapriksia ja tilliä

Bliniä ja lähimetsien sieniä *

S-Etukortilla 17€ / norm.18€

Suppilovahverosienisalaattia ja pikkelöityjä sieniä lähimetsistä, marinoitua punasipulia ja timjamin versoja

Lisäblini 5€

Lisä muikunmäti 9€

Lisä savulohi 7€

Lisä sienisalaatti 5€

**D.O.Saimaa – Kerimäen kalafile oy

*Greenkey - Kerimäen kalafile oy, Saimaan marjamarkkinointi oy

Varaa pöytäsi TÄSTÄ

Lisätietoja ja myös pöytävaraukset

myyntipalvelu puh. 010 764 2000

arkisin klo 8-16 (ppm / pvm)

In this restaurant

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website