Skip to main content

Vaasan Amarillon synttäriviikko 21.4. – 27.4.2025!

21.4.2025 - 27.4.2025

Vaasan Amarillon synttäriviikko 21.4. – 27.4.2025!

Vaasan Amarillo täyttää 35 vuotta, juhlimme isosti synttäreitämme jopa 7 päivän ajan: 21.4. – 27.4.2025!

Kokkimme ovat loihtineet erikoismenun koko viikoksi ja halusimmekin nostaa muutamia klassikkoherkkuja erikoishintaan, joten nappaa talteen viikko-ohjelma ja nähdään Rillossa!

Ma 21.4. klo 16-22
Synttärispessuna: Fruity Chevre Salad

Ti 22.4. klo 16-22
Synttärispessuna: Hill Billy’s Country Chicken

Ke 23.4. klo 16-23
Synttärispessuna: Garlic Steak

To 24.4. klo 16-23
Synttärispessuna: Hot Habanero Burger

Pe 25.4. klo 16-04
SYNTTÄRI-ILTA & YSÄRI BILEET!
Retrokaraoke, DJ TONY sekä DJ JAMI

La 26.4. klo 12-04
YSÄRI BILEET JATKUVAT
Retrokaraoke, DJ TONY sekä DJ JAMI
Keittiö auki klo 01.30 saakka

Su 27.4. klo 14-23
Vanhat kunnon Sunnarit

Some kanaviltamme löydät viimeisimmät uutiset, suosittelemme pysymään varsinkin Amarillon instagram storien mukana koska vauhti sen kuin kiihtyy!

@amarillovaasa
#rillovaasa35

In this restaurant

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website