5 x Helpot pikkujoulut ystäville Helsingissä – Katso vinkit!

Pikkujoulut on hyvä syy kerätä ystävät kasaan pitkästä aikaa. Tekemisen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, vaan tärkeintä on yhdessäolo. Katso viisi ideaa helppojen pikkujoulujen järjestämiseen!

1. Rento oluttasting porukalla

Oluenmaistelu on kivaa vaihtelua tavalliseen illanviettoon. Lähde maistelemaan ystävien kanssa tšekkiläisiä oluita Vltavaan, belgioluita Belgeen, kotimaisia taidonnäytteitä Stone'siin tai asiantuntijoiden suosikkeja OlutHuoneeseen. Osa tastingeistä täytyy varata etukäteen edellisenä päivänä.

Katso kaikki tastingit »

2. Kierrä nähtävyyksiä Jouluratikan kyydissä

Jouluinen SpåraKOFF on nopein tie pikkujoulutunnelmaan! Ihastele maisemia ja siemaile glögiä joulumusiikin soidessa taustalla. Jouluratikka kiertää keskustassa nonstoppina 23.11.–23.12. keskiviikosta lauantaihin klo 14–20. Ajelua ei tarvitse varata etukäteen, vaan liput ostetaan paikan päältä. Hyppää kyytiin Mikonkadun pysäkiltä ja nauti matkasta!

Katso aikataulu ja hinnat »

3. Vietä pikkujouluja brunssilla

Ruokaa, viiniä, ystäviä... Alkaa kuulostaa ihan pikkujouluilta! VENNin suosittu All Day Brunch on herkkusuun valinta rentojen pikkujoulujen viettoon. Brunssi on nimensä mukaan tarjolla aina ja saatavana myös vegaanisena.

Katso menu »

4. Tunnelmallinen illanvietto uudistetussa Belgessä

Belgeen kannattaa suunnata heti iltapäivästä, sillä tarjolla on loistavat After Office -edut ma–pe klo 15–18. Uppoudu Kirjastobaarin nojatuoliin ja rentoudu parhaassa seurassa. Iltaa voi jatkaa nauttien belgialaisista herkuista: simpukoista, vohveleista, juustoista ja suklaasta. Sekä tietysti belgialaisesta oluesta!

Katso After Office -edut »

5. Koe elämyksellinen cocktailbaari Tornissa

Kauniisti sisustettu American Bar on yksi Helsingin upeimmista cocktailbaareista. Se sijaitsee historiallisen hotelli Tornin kupolikaton alla – samalla paikalla, jonne se avattiin vuonna 1960. American Bar on hakenut inspiraatiota amerikkalaisten esikuvien huolettomasta elämänasenteesta ja tarjoilee klassisia juomia omalla modernilla twistillään. Kaikki ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä omassa keittiössä.

Tutustu »

LÖYDÄ PARHAAT PIKKUJOULUT!

Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken. Katso ideoita pikkujouluihin ja varaa!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website