Koe uudistunut The Table!

Amarillon uudistunut The Table – luvassa savua, läjä mustia kumihanskoja ja yllätyksellistä hauskanpitoa. Varaa oma paikkasi pöydästä nyt!

Mikä on The Table? Numeroina se on: 2,5 tuntia. 9 ruokalajia. 3 juomaa. 2 kattausta viikossa. Se on läjä mustia kumihansikkaita ja vain kourallinen paikkoja.

Mutta se on paljon enemmänkin. The Table on ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, savua ja yllätyksellisyyttä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä.

Kattaukset perjantaisin ja lauantaisin klo 20.

Huomioithan, että The Table -illallisen ohjelma on suunniteltu aikuisille ja tämän takia ikäraja on 18 vuotta.

The Table -illallinen toteutuu, kun pöydästä on varattuna vähintään kuusi paikkaa, ja siihen mahtuu maksimissaan kahdeksan vierasta. Voit tehdä The Table -varauksen 1–8 henkilölle. Tarkastathan osallistujamäärän tarvittaessa ravintolasta.

Hinta S-Etukortilla 55 €, ilman 65 €.

Varaa paikkasi TÄSTÄ!

tai soittamalla ravintolaan puh. 010 76 64700. Vain nopeimmat mahtuvat mukaan!

The Table – viihdyttävin pöytä, jonka olet koskaan kokenut!

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website