Anguksen simpukkaviikot!
"Kynttilänvalo hehkuu, viinilasi kimmeltää kädessäsi, ja edessäsi höyryää lautasellinen vastakeitettyjä, valkoviinissä kypsyneitä simpukoita, Anguksen simpukkaviikot käynnissä maalis-huhtikuun ajan. Anna makujen viedä sinut matkalle merelliseen herkutteluun, jossa jokainen suupala on nautinto"
Anguksen rakastetulle simpukkamenulle on keittiömestarimme tänä vuonna loihtinut suussa sulavia makuja. Listalta löytyy klassiseen tapaan valkoviinilla ja kermalla maustettu liemi, aurajuustolla maustettu liemi, currylla maustettu liemi sekä chorizomakkaralla maustettu liemi. Näiden rinnalle suosittelemme hapokasta, sitruksista ja yrittisen aromikasta Sauvignon Blancia, joka kruunaa nautiskeluhetken.
Tervetuloa rakastumaan makuihin -Angus!