Skip to main content

Anguksen parsaviikot

Parsaviikot Anguksessa – koko toukokuun ajan!

Kevään kohokohta on täällä – parsasesonki on vihdoin alkanut! Ravintola Angus juhlistaa tätä vihreää herkkua koko toukokuun ajan omilla Parsaviikoillaan, joilla tarjoillaan sesongin inspiroimia, huolella valmistettuja annoksia.

Menu tarjoaa vaihtoehtoja kevyistä ja raikkaista alkuruuista aina täyteläisiin pääruokiin – ja tietenkin unohtamatta herkullista jälkiruokaa. Luvassa on esimerkiksi samettista parsakeittoa pikkelöidyillä parsannupuilla, keväisen raikas parsasalaatti raparperivinegretillä sekä upeita pääruokia, kuten karitsaa ja parsaa punaviinikastikkeella tai paistettua nieriää sitruunaisella parsarisotolla. Jälkiruuaksi nautitaan keväinen klassikko Eton Mess sitruunaisella mascarponevaahdolla.

Tervetuloa herkuttelemaan ja kokemaan kevät parhaimmillaan – lautasella!

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website