Radisson Blu Espoo kokous- ja juhlatilat

Business resort, jonka kokouksissa yhdistyvät hyvinvointi ja tuottavuus

Aivan kimaltelevan Suomenlahden rannalla sijaitseva Radisson Blu Hotel, Espoo kutsuu tutustumaan Espoon kauniiseen merenrantaan ja upeisiin maisemiin. Hotellimme kokoustilat ovat rauhallisia, ja ne innoittavat tuotteliaaseen ja luovaan työntekoon. Kummassakin ensimmäisen kerroksen kokoustilassa voidaan pitää kokouksia enintään 30 hengelle. Ylimmän kerroksen saunalla ja terassilla varustettu kokouskabinetti taas sopivat täydellisesti rentojen kokousten ja juhlien pitämiseen. Hotellin edustalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja ja Aalto-yliopiston metroasema on kävelyetäisyydellä hotellilta.

Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu. Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio.

Hotellimme kotisivut löytyvät täältä

Radisson Blu Espoo kokous- ja juhlatilat

Lahtiolekuajad
Täna: Restoran on avatud ainult kokkuleppel
Aadress

Otaranta 2, 02150 Espoo

kaart
Telefoninumber

0300 870 010    

helista

Uudised

Super Breakfast -aamiainen Radisson Blu Hotelleissa

Radisson Blu hotellien Super Breakfast on runsas, brunssityylinen aamiainen. Se hurmaa monipuolisuudellaan ja suosii paikallisia sesonginmukaisia tuotteita.

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Otaranta 2

Espoo

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-Card
Meil saab kasutada kaarti S-Card
Telefoninumber

0300 870 010

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - p 

Restoran on avatud ainult kokkuleppel