MENÚ DE ESPÁRRAGOS – parsamenu 17.4.–30.5.
Casa Largoa viihtyisämpää kohtaamispaikkaa parsaherkutteluun on vaikea löytää. Aivan kaupungin sydämessä sijaitseva ravintola on tunnettu espanjalaisista makuelämyksistä ja parsamenun alkuruoat nautitaankin maan tapaan tapaksina. Pääruoissa lempeän parsan makuparina toimii loistavasti vaalea siika tai mehevä riista. Eikä enää puutu kuin lasillinen vivahteikasta Wolfberger Rieslingiä kruunaamaan aterian.
Tutustu koko menuun alla ja varaa pöytä!
Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka yht. 69 €, S-Etukortilla 58,70 €.
Tapas alkuun
Pääruoat
Jälkiruoka
Viinisuositus
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.