Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lisateave
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Ravintolassa voi arkisin nauttia kolmen ruokalajin businesslounasta. Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Pühapäev: Suletud
Esmaspäev: 11:30 - 14:00
Solo Sokos Hotel Pier 4
Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lisateave
Ylellinen Solo-aamiainen tarjoillaan Solo Sokos Hotel Pier 4:n ensimmäisen kerroksen ravintola Harboressa ma–pe klo 6.30–10 ja la–su sekä juhlapyhinä klo 7.30–11.
Lisateave
Chef's Table -illalliselämys tarjoaa seurueellesi mahdollisuuden nauttia Michelin palkitun kokin Sauli Kemppaisen taidonnäytteistä aivan lähietäisyydeltä.
Lisateave
Löydä parhaat ideat vuoden 2024 pikkujouluihin Helsingissä! Herkuttele ravintolassa, varaa sviitti, nauti elämyksistä tai lähde bailaamaan hotelli Vantaalle!
Lisateave
Solo Sokos Hotel Pier 4
Katajanokanlaituri 4
Helsinki
kaart
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
Meil saab kasutada kaarti S-Card
0300 870 020
Ravintoloiden myyntipalvelu (ma-pe klo 8-16.30)
helista
Nädal:
E
11:30 - 14:00
T - R
11:30 - 14:00 & 18:00 - 22:00
L
18:00 - 22:00
P
Suletud
Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.