Harbore
Täna: Suletud
Solo Sokos Hotel Pier 4
Täna: Suletud
Solo Sokos Hotel Pier 4
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Ravintolassa voi arkisin nauttia kolmen ruokalajin businesslounasta. Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Ylellinen Solo-aamiainen tarjoillaan Solo Sokos Hotel Pier 4:n ensimmäisen kerroksen ravintola Harboressa ma–pe klo 6.30–10 ja la–su sekä juhlapyhinä klo 7.30–11.
Lisateave
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lisateave
Chef's Table -illalliselämys tarjoaa seurueellesi mahdollisuuden nauttia Michelin palkitun kokin Sauli Kemppaisen taidonnäytteistä aivan lähietäisyydeltä.
Lisateave
Ravintola Harboren keittiöstä vastaa useita ravintoloita maailmalla luotsannut huippukokki Sauli Kemppainen.
Lisateave
Solo Sokos Hotel Pier 4
Katajanokanlaituri 4
Helsinki
kaart
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
Meil saab kasutada kaarti S-Card
010 787 4043
Vain iltaisin ja viikonloppuisin
helista
Nädal:
E
Suletud
T
17:00 - 22:00
K - P
Suletud
Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.