Ruokalista
Kaisla tarjoilee sielukkaita suosikkeja pienellä twistillä. Menu nojaa perinteisiin makuihin, joskin vaikutteita on poimittu myös olutravintoloiden ruokatrendeistä maailmalta. Pienempiä annoksia voi tilailla useampia vaikkapa porukalla jaettaviksi.
Naposteluun & jaettavaksi
Dipit
Huikopalaa
Kaislan grillatut levain-leivät
Levain on ranskalaistyylinen hapanjuurileipä, joka saa makunsa pitkään tekeytyneestä taikinajuuresta.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.