Parsamenu 17.4.–30.5.
Kun Esplanadin puisto herää hiljalleen kauniiseen vehreään kesään, herkutellaan Kappelissa sesongin parhaalla maulla, parsalla. Vihreää ja valkoista parsaa onkin nautittavissa nyt monella tapaa, muun muassa kuohuviinillä maustettuna keittona sekä kalan tai lihan seurana. Lasillinen raikasta rieslingiä kruunaa aterian.
Katso menu alta, tee pöytävaraus ja tule nauttimaan!
Alkuun
Pääruokana
Jälkiruokana
Parsamenu
Parsan seuraksi
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.