Pizzamenu
LAADUKASTA ARTESAANIPIZZAA
Ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pizzapohjasta. Taikina valmistetaan aidoista italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota kaksi vuorokautta ennen paistamista. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza korkeassa lämpötilassa, aidolla pizzauunilla. Näin pohjasta saadaan rapea, mutta täytteet pysyvät raikkaina.
Pizzat
Sorriso on italialainen puoliksi taitettu pizza, jossa osa täytteistä on kylmiä ja osa käy uunissa normaalin pizzan tapaan. Testaa, ihastu ja hymyile*!
*sorriso on italiaa ja tarkoittaa hymyä
Lisätäytteet
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.