Buffetit ryhmille
Tilaukset viimeistään 10 arkipäivää aikaisemmin.
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)
Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.
Varaa ruokailu myyntipalvelustamme sähköpostitse ravintolamyynti@sok.fi tai soittamalla myyntipalvelun numeroon 0300 870 000 (ma–pe 8.30–16.30).
Loftin buffetit ryhmille
Menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.
Hinnat sisältävät 2kpl virvoitusjuomia henkilöä kohti.
Snackit
Snacksit tilattavissa vähintään 8:lle hengelle. Hinta per/henkilö/tuote.
Ravintolan buffetit ryhmille
Menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioidaan erikseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Makeat
Ennakkotilauksesta vähintään 8 henkilölle. Hinta per/henkilö/tuote.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.