Buffetit ja menut ryhmille
Radisson Blu Plazan ainutlaatuinen miljöö tarjoaa ensiluokkaisia makuelämyksiä hienolla sijainnilla Helsingin keskustassa.
Keittiömestarin suunnittelemissa menuissa huomiomme maun lisäksi vastuullisuuden ja kotimaisuuden. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Seurueille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja.
Tilaukset viimeistään 4 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 (ma–pe klo 8.30–16.30) tai conference.finland@radissonblu.com.
Voimassa 1.8.2024 - 31.7.2025.
Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Buffetit ryhmille
Seurueille tarjoamme seuraavia buffetmenuja.
Lautasannokset ryhmille
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautasilta tarjoiltuna.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.