Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Helsingin vaikuttavimmat kokoukset ja tapahtumat

Radisson Blu Royal Hotel on yksi Helsingin ensiluokkaisista tapahtumapaikoista, ja se tarjoaa upeat puitteet aivan kaupungin sydämessä Kampissa. Vieraidesi on helppo saapua hotelliin keskeisen sijaintimme ja pysäköintihallimme ansiosta. Bistro Johan tarjoaa viihtyisän ja erinomaisen illalliselämyksen sekä rennon paikan seurusteluun kokouksen jälkeen.

Monikäyttöisissä tiloissamme voidaan järjestää kaikkea intiimeistä perhejuhlista jopa 300 hengen näyttelyihin ja kokouksiin. Suuret ja valoisat tilamme ovat myös suosittuja paikkoja messujen ja seminaarien järjestämiseen. Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu.

Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio. Erillinen kokous vastaanotto, kahvitorit ja elektroniset opasteet tuovat lisämukavuutta kokousvieraillemme. Tapahtumatilojemme henkilökunta tunnetaan jo yli 20 vuoden ajalta loistavasta ammattitaidostaan.

Voitte tutustua tiloihimme virtuaalisesti täältä

Lue lisää hotellista täältä!

Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Lahtiolekuajad
Täna: Restoran on avatud ainult kokkuleppel
Aadress

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki

kaart
Telefoninumber

+358300 870 010    

helista

Uudised

Super Breakfast -aamiainen Radisson Blu Hotelleissa

Radisson Blu hotellien Super Breakfast on runsas, brunssityylinen aamiainen. Se hurmaa monipuolisuudellaan ja suosii paikallisia sesonginmukaisia tuotteita.

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Runeberginkatu 2

Helsinki

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-Card
Meil saab kasutada kaarti S-Card
Telefoninumber

+358300 870 010

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - p 

Restoran on avatud ainult kokkuleppel