Buffetit ja menut ryhmille
Ryhmille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään 4 arkipäivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 (ma–pe klo 8.30–16.30) tai ravintolamyynti@sok.fi. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Katto Loungen varauksissa pyydämme huomioimaan, että tila on käytössänne korkeintaan 6 tuntia, lisätunneista veloitamme 75€/h.
BUFFETIT RYHMILLE
Yli 15 hengen seuruille tarjoamme seuraavia buffetmenuja.
Katto Loungessa buffetti järjestyy vähintään 10 hengen seurueelle.
LAUTASMENUT RYHMILLE
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautasilta tarjoiltuna.
Menut pöytiin tarjoiltuna 10-350 hengelle. Edellytämme koko ryhmältä yhtenäistä menuvalintaa.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.