Salven parsaviikot 17.4.–30.5
Salvessa saattaa olla joskus vaikea valita, kumpaa syödessä ihailee: merinäkymää ikkunasta vai taideseinän vaihtuvaa näyttelyä. Mutta varmaa on, että kun meri vapautuu jäistä, on Salvessa parsojen aika. Sesongin herkku taipuu moneen kalojen kera. Alkuun on tarjolla kylmäsavulohta ja valkoista parsaa sekä pääruokana vihreää parsaa loimutetun nieriän kanssa.
Katso menu, varaa pöytä ja tule nauttimaan!
Menu
Alkuruoka
Pääruoat
Jälkiruoka
Juomasuositus
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.