VENNin ryhmämenut
VENNin menut Kosiosusi sekä Morshukka ovat varattavissa 2 - 40 hlö ryhmille. Molempien menujen hinta on 30€ / hlö
Social VENNbord on 6-10:lle henkilölle katettava upea kokonaisuus! Katamme ison pöydän täyteen upeita herkkujamme porukkasi kesken jaettavaksi! Hinta tälle kokonaisuudelle on 45€/henkilö.
Ryhmämenut tulee varata ennakkoon joko myyntipalvelumme tai ravintolapäällikkö Sanna Cortésin kautta.
Myyntipalvelu: sales.karelia@sokoshotels.fi, 020 1234 660
Ravintolapäällikkö: sanna.cortes@sok.fi, 010 7623 503
VENNissä herkutellaan kavereiden kesken!
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.