Äitienpäivä
ALKUPALABUFFET
Vihersalaatti & sitrusvinegrette (L,G)
Caesarsalaatti (L)
Tomaatti-sipulisalaatti (L,G)
Pikkelöityä parsaa ja kukkakaalia (L,G)
Paahdettua kalkkunanrintaa & Mustaherukkahilloke (L,G)
Prosciuttoa (L,G)
Marinoitua melonia, fetajuustoa & minttua (G)
Savumuikkumoussea & saaristolaisleipää (L)
Rosmariini-valkosipulioliivit (L,G)
Yrttimarinoitua portobelloa (L,G)
Focacciaa, tomaattisalsaa ja munakoisopestoa (L)
PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
Naudan Petit Tender, tummaa marsalakastiketta, parsaa & gremolataperunaa (L,G)
TAI
Kuhaa, hollandaisekastiketta, parsaa & varhaisperunaterriiniä (L,G)
TAI
Parsarisottoa & grillattua parsaa (L,G)
JÄLKIRUOKABUFFET
Mansikka-kermakakku (L,G)
Sitrus-raparperipiirakkaa (L,G)
Suklaatryffeliä (L,G)
Kahvi/tee
Menu tarjolla klo 12-19
MENUN HINTA 49€/S-etukortilla 47€
Pelkkä alkuruokabuffet 19,50€
Pelkkä jälkiruokabuffet 13€
Buffet alle 4-vuotiaille veloituksetta, menut 4-12-vuotiaille puoleen hintaan
Keittiömme suosittelee
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.