47 48 49
Lõunasöök, nädal 47, 17.11 - 23.11 Lõunasöök, nädal 47, 17.11 - 23.11 Lounas tarjolla arkisin maanantaista perjantaihin klo 11- 14
Lounaaseen sisältyy raastepöytä, vesi sekä jälkiruoaksi kahvi tai tee.
Kolmapäev 19.11 Kolmapäev 19.11 Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, italialaista maustevoita, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 20.11 Neljapäev 20.11 Grillattua broileria mestarinkastikkeella G L
Grillattua broileria, lempeän tulista mestarinkastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 21.11 Reede 21.11 Porsaanleike pippurikastikkeella G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä maukkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja BBQ-kastiketta rapeaksi paahdetun focaccia-leivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid