Vastarannan menu
Vastaranta on avoinna iltaisin vain ennakkotilauksesta min. 7 päivää ennen.
Menu valmistetaan minimissään 20 henkilölle.
Lisätiedot ja varaukset:
Original Sokos Hotel Kaarle, myyntipalvelu (ma klo 9-16, ti-pe klo 8-17)
+358 20 780 8920. Puhelun hinta pvm/mpm.
sales.kokkola@sokoshotels.fi
Lisätiedot menusta:
Tilaus min. 7 vrk ennen.
Seurueelle yhtenäinen menuvalinta (erityisruokavaliot huomioon ottaen).
Valittava vähintään kaksi vaihtoehtoa menusta seuraavasti;
alku- ja pääruoka / pää- ja jälkiruoka / alku-, pää- ja jälkiruoka.
Menu 2024
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.