Presso Ykkösrasti, Kuopio

Tuore kahvi & lämmin pulla. Se on siinä.

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville, vaikka joka päivä. Tarjoamme Pressossa Juhla Mokka- ja Presidenttikahvia, ja lisäksi meiltä löytyy erikoiskahveja makusiirappeineen. Tottahan elämän pitää olla makeaakin; ilmassa leijuva pullan tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän.

Reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä pieneen nälkään. Isompaan nälkään teemme rehellistä kotiruokaa sinua varten. Presson runsas ja raikas kotiruokalounas tarjoillaan hymyn kera. Meillä on päivittäin tarjolla kahta lämmintä ruokaa ja höyryävää keittoa. Runsaaseen lounaaseemme kuuluu arkisin kahvi, viikonloppuisin myös jälkiruoka. Kysythän meiltä aina erityisruokavalioista, jotta voimme tehdä aina parhaamme jokaisen nälän taltuttamiseksi. Ruoan voi nauttia suoraan paikan päällä tai napata mukaan kierrätettäviin rasioihin.

Presson yhteydestä löydät myös Rosso Expressin herkullisineen pizzoineen ja pastoineen. Pizzoihin voit valita tavallisen orginale pizzapohjan tai rapean ruispohjan tai voit tilata mehevää pannupizzaa. Rosso Express on helppo ja vaivaton ratkaisu ruokailuun mihin aikaan päivästä tahansa. Ota mukaasi tai syö heti! Foodoran kautta saat Rosso Expressin pizzaa ja pastaa vaivattomasti kotiovelle tai vaikkapa työpaikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Presso Ykkösrasti, Kuopio

Lahtiolekuajad
Täna: 08:00 - 19:00
Aadress

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26, 70620 Kuopio

kaart
Telefoninumber

050 402 3853    

helista
Menüüd ja joogikaardid

Uudised

Ykkösrastin Äitienpäivämenu 14.5.

Ykkösrastin Presson Äitienpäivämenu tarjolla 14.5. klo 12-14.30. Keittolounas 10,20€ | Lounas S-Etukortilla 14,90€ (norm. 16,90€). Tervetuloa!

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Ykkösrastin liikekiinteistö

Tasavallankatu 26

Kuopio

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-Card
Meil saab kasutada kaarti S-Card
Laste mänguväljak
Meil on laste mänguväljak
Telefoninumber

050 402 3853

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - n 

08:00 - 18:00

r 

08:00 - 19:00

l 

10:30 - 16:00

p 

12:00 - 15:00