Kitchen
Mikion Kitchen -annokset perustuvat tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Keittiöpäällikkö Juho tiimeineen on koonnut ensimmäiseen ruokalistaan makuja Aasian eri kolkista, painottaen aluksi Japani-Korea-akselia.
Mikion listalta löydät mm. kimchiä, tempuraa, ramen-keiton ja gochujang orange chicken -annoksen sekä kiinalaisia höyrysämpylöitä bao buneja.
Kitchen recommends
Snacks & Starters
Alkuruokana, bar snackinä tai jaettavaksi
Bao buns
Höyrytetty bunisämpylä valitsemallasi täytteellä
Gyozas
Japanilaiset dumplingsit. Höyrytetyn ja paistetun taikinanyytin
sisältä löytyy herkullisia makuja, valitse omasi
Mains
Soups & Woks
Ramen
Maailman valloittanut japanilainen nuudelikeitto, joka sisältää vehnänuudeleita, maukasta lientä, paahdettua maissia, kevätsipulia, pikkelöityä punasipulia ja nori-levää.
Sides
Sweets
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.