Liigu peamise sisu juurde

Ruokalista

Ruokalista

Menut

Menut

Menu Mannerheim 2.0 on seuraaja klssikko menujen Menu Mannerheimille. Menuissa on käytetty samoja raaka-aineita. 2.0 annokset tulee keittiöstä valmiiksi rakennttuina, kun taas klassikossa käytetään vati tarjoilua jolloin annokset kasataan vasta asiakkaalle salissa.

Menu Mannerheimissä ja Menu Keittiöpäällikössä käytetään tarkkaa valikoituja paikallisia raaka-aineita.

Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.

Klassikko menut

Klassikko menut

Klssikko menut ovat nimensä mukaisesti kulkeutuneet toiminnan matkassa mukana jo useita vuosia.

Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Restoraniketid

Restoraniketid