Lõunasöök, nädal 47, 18.11 - 24.11
Bistro Mesun lounas sisältää tuoreista raaka-aineista mestariemme valmistaman maittavan salaattipöydän, juuri uunista tulleista leivistä kootun leipävalikoiman levitteineen sekä joka päivä vaihtuvan keiton ja lämpimän ruuan noutopöydästä. Jälkiruoaksi kahvi tai tee ja pieni makea.
Vaihtoehtona voit myös valita lounaaksesi juuri Sinulle valmistetun lautas-annoksen, tai pelkästään salaattipöydän ja päivän keiton.
Lounasaikana keskitymme lounaan tarjoiluun ja à la carte -listan herkkuja pääset maistelemaan klo 15 eteenpäin.
Lämpimästi tervetuloa!
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.