38 39 40
Lõunasöök, nädal 38, 15.9 - 21.9 Lõunasöök, nädal 38, 15.9 - 21.9 Rosson herkullinen lounas maanantaista perjantaihin klo 11.00-14.00! Lounaan hinta sisältää monipuolisen raastepöydän sekä kahvin tai teen.
Lounasaikana voit tilata annoksia myös à la carte -listalta.
Esmaspäev 15.9 Esmaspäev 15.9 Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta ja rigatonipastaa
Persilja-valkosipulivoilla täytetty broilerimurekepihvi, perunamuusia, tummaa timjamikastiketta ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Teisipäev 16.9 Teisipäev 16.9 Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia, täyteläistä kermakastiketta ja rigatonipastaa
Lihapullat kermaisella pippurikastikkeella G L
Lihapullia, kermaista pippurikastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Kolmapäev 17.9 Kolmapäev 17.9 Rosson gratinoitu pasta bolognese L
Juustolla gratinoitua rigatonipastaa maukkaassa bolognese- ja kermakastikkeessa
Rapeakuorrutteista alaskanseitiä, ranskalaisia perunoita, valkosipulikaprismajoneesia ja sitruunaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 18.9 Neljapäev 18.9 Paahdettua pekonia, kirsikkatomaattia, oliiveja, tuoretta pinaattia, tomaattikapriskastiketta ja rigatonipastaa
Grillattua broileria mestarinkastikkeella G L
Grillattua broileria, lempeän tulista mestarinkastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 19.9 Reede 19.9 Paahdettua pekonia, kirsikkatomaattia, oliiveja, tuoretta pinaattia, tomaattikapriskastiketta ja rigatonipastaa
Rapeilla maissilastuilla kuorrutettua broileria, lempeän tulista mestarinkastiketta, perunamuusia ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak E - N 11:00 - 21:30 Köök: 11:00 - 21:00
R - L 11:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
P 12:00 - 21:00 Köök: 12:00 - 20:30
Restoraniketid Restoraniketid