Talriikki, Seinäjoki

Ruokaa läheltäsi

Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville. Tervetuloa meille, kun haluat herkutella – syödä ja juoda vähän paremmin. Olemme avoinna lounaasta myöhään iltaan saakka.

Raikasta ja runsasta keittolounastamme voimme suositella, se on hyvin suosittu kaupunkilaisten keskuudessa. Lounas on katettuna arkisin klo 11-14.

À la carte -listamme seuraa sesonkeja, päivittyen useasti vuodessa, parhaan elämyksen takaa tarkoin valitut menukokonaisuutemme. Tyylikkään tunnelmallisessa baarissamme tapaat ystävät vaikka juuri ennen teatteriin menoa ja viinigalleriamme valikoimassa on vivahteikkaita yllätyksiä vaativampaankin makuun.

Talriikin menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpäällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapäällikkö Minna Kasken käsialaa. Rinkkilistan takaa löytyy ravintolapäällikkö "juomavelho" Joonas Uitto naapuriravintola Amarillosta.

– Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu näkyy vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on ylpeydenaiheemme, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Original Sokos Hotel Vaakunan sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus näkyvät vahvoina myös ravintolassamme.

Talriikki, Seinäjoki

Lahtiolekuajad
Täna: 12:00 - 21:00.
Aadress

Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki

kaart
Telefoninumber

010 76 47050    

helista
Menüüd ja joogikaardid

Uudised

Eepeen ravintoloissa pikkujoulut makusi mukaan

Parhaat pikkujoulut varataan nyt!

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Kauppatori 3

Seinäjoki

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-Card
Meil saab kasutada kaarti S-Card
Telefoninumber

010 76 47050

Kõne hind 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - n 

11:00 - 23:00

r - p 

12:00 - 21:00

Restoraniketid