A la Carte menut ryhmille
Yli 10 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointinne on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Lisäksi huomioimme etukäteen ilmoitetut muut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään seitsemän päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai sales.tampere@radissonblu.com.
Voimassa 31.12.2024 asti. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Menut
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.