BRUNSSI / UPSTAIRS
Turun Seurahuoneen brunssibuffet on päivitetty kevääseen, suosittujen brunssiherkkujen mukaan olemme lisänneet ajankohtaisia sesongin makuja, kuten esimerkiksi parsaa.
SALAATTEJA JA LISUKKEITA
- rucolamarinoitua mustajuurta G, Ve
- Lindrothin salaattia G, Ve
- tomaattia ja kurkkua G, Ve
- paahdettua parsaa, papuja ja linssejä G, Ve
- mozzarella - tomaattisalaatti G,L
- Caesar naturel G, L (kastike sis. kalaa)
- paahdettua kanaa
- katkarapuja
- krutonkia
- marinoitua artisokkaa G, Ve
- yrttioliiveja G, Ve
- punajuurihummusta G,Ve
- lohimoussea G, L
- ranskalaista sipulisilliä G, L
- kananmunia G,L
- copakinkkua ja napolin salamia G, L
- viininlehtikääryleitä G, Ve
- tzatzikia G,L
- juustovalikoima L
- siemennäkkäriä ja viikunahilloa L, G, Ve
LÄMPIMIÄ BRUNSSIHERKKUJA
- chilillä ja jeeralla maustettuja kasvispihvejä ja vegaani majoneesia G, Ve
- lämmin vuohenjuustopiiras, hunajaa ja pinjansiemeniä L
- keväinen kasvispaistos G,Ve
- parsa-tomaattipannukakkua L, K
- munakokkelia L, G
- pekonia, lihapullia ja mausteista makkaraa L, G (vegaaninakkeja pyydettäessä)
- paneroitua, friteerattua kanaa ja majoneesia L
JÄLKIRUOKIA
- porkkanakakkua L, G
- kookospannacottaa VE, G
- pannukakkubaari (VE pyydettäessä) kermavaahtoa, Nutellaa, vaahterasiirappia ja hilloja
- Suklaamoussea ja granaattiomenaa L, G
- Rosmariinimarinoitua hedelmäsalaattia Ve,
- & turkkilaista jogurttia L, G (vegaanijugurttia pyydettäessä)
- pyydettäessä mustikka- raakakakku VE
- pyydettäessä hedelmä/marjamousse VE
- tuoreita hedelmiä
- makeita yllätyksiä
JUOMIA
- kahvia, haudutettua teetä, erikoiskahvia (cappuccino, latte, espresso...) vastajauhetuista pavuista, kaakaota
- appelsiini- ja puolukkatuoremehua
- Pakurilan tilan tuorepuristettua omenamehua
FRESH & HEALTY
- tuorepuuroa VE
- granolaa (sis. pähkinää), turkkilaista jugurttia ja hunajaa ( L, G )
- (vegaanista jugurttia pyydettäessä)
- päivän smoothie tai fruitie L / VE, G
- tuoreita hedelmiä VE
- LEIPIÄ
- lämpimiä croissanteja, vaaleaa täysjyväleipää (VE), ruisleipää (VE), saaristolaisleipää sekä hapanjuurisämpylöitä(VE)
- voita, margariinia ja tuorejuustoa
- (gluteenitonta leipää ja karjalanpiirakoita VE)
34 €, S-Etukortilla 32 €
LAPSET
- 0–3 -vuotiaat veloituksetta
- 4–9 -vuotiaat 9 €
- 10–13 -vuotiaat 15 €
Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Juhlapäivien erikoisbrunsseilla poikkeavat hinnat ja kattausajat.
SEURAHUONEEN BRUNSSI
Brunssi on katettuna Gunnar Upstairsissa 2.krs.
la - su klo 12.30-15.30.
Suosittelemme pöytävarausta
Varaukset ja tiedustelut:
Turun Myyntipalvelu,
puh.0300 870040 ma- pe 8.30 - 16.30 (puhelun hinta 0,51€/min+pvm/mpm)
SOLO SOKOS HOTEL TURUN SEURAHUONE
GUNNAR EATERY & BAR // GUNNAR UPSTAIRS
Humalistonkatu 2, Turku
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.