Kokous, Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa on tasokas ja persoonallinen hotelli kaupungin sydämessä. Hotellimme modernit ja monipuoliset kokoustilat tarjoavat joustavat mahdollisuudet kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen, myös hybridikokouksissa.

Lokki

Kokoustila Lokki on muunneltavissa 10-25 henkilön tilaisuuksia varten. Tila soveltuu hyvin myös pienemmille ryhmille neuvottelupöytämuodossa. Lokki on yhdistettävissä viereiseen Majakka kokoustilaan.

Majakka

Majakka kokoustila soveltuu 10-40 henkilön tilaisuuksia varten. Tila sopii hyvin myös pienemmille ryhmille neuvottelupöytämuodossa. Kokoustila Majakka on yhdistettävissä viereiseen Lokki kokoustilaan.

Majakka + Lokki

Majakka ja Lokki kokoustilat ovat yhdistettävissä, jolloin sinulla on mahdollisuus järjestää entistäkin isompi tilaisuus suuremmalle henkilömäärälle. Tila soveltuu loistavasti kokousten lisäksi esim. aamiaisinfoihin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Luokkamuodossa tilaan mahtuu max. 80 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 120 henkilöä. Sopii hyvin myös esim. näyttelytilaksi.

Kvarken

Tämä Luova huone on suunniteltu luomaan virikkeitä ja herättelemään eri aisteja mm. valaistuksen, funktionaalisten huonekalujen, materiaalivalintojen sekä luonnonläheisten värien ja kuvien avulla. Tule nauttimaan ja kehittämään!

SKY-tilaussauna

SKY-sauna palvelee parhaiten 5-15 hengen ryhmiä. Saunan yhteydessä on katettu ulkoterassi, josta avautuu upeat näkymät kaupungin sykkeeseen. Terassilla on myös ulkopalju 6 hengelle. Hotellin 9. kerroksessa sijaitsevassa SKY-saunassa voi loistavasti yhdistää 15 hengen kokouksen ja saunaillan ruokailuineen.

Pysäköinti kokousasiakkaalle:

Teemme yhteistyötä Kauppatorin alla olevan Toriparkin kanssa.

Parkkilipun (max 12 h) voi lunastaa hotellin vastaanotosta. Toriparkkiin voi ajaa auton suoraan tullessa ja parkkilippu vaihdetaan hotellin vastaanotossa. Parkkihallista on suoraan sisäkautta yhteys hotelliin, lipun hinta on 6 € /12 h.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen tilaisuus!

+358 20 780 8850 (ma-pe klo 8-16)

sales.vaasa@sokoshotels.fi

Kokous, Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Lahtiolekuajad
Täna: Restoran on avatud ainult kokkuleppel
Aadress

Kauppakeskus Rewell 101, 65100 Vaasa

kaart

Uudised

Vuokraa Vaasan upea Sky-sauna!

Kerää kasa kavereita ja tulkaa saunomaan ja nautiskelemaan kattojen ylle Original Sokos Hotel Vaakunaan Vaasaan!

Lisateave

kontaktandmed

Näita kaardil

Kauppakeskus Rewell 101

Vaasa

kaart
Ligipääsetavus
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
Telefoninumber

020 780 8850

Myyntipalvelu (arkisin klo 8-16)

helista
Nädala number
Nädal:
Lahtiolekuajad

e - p 

Restoran on avatud ainult kokkuleppel

Restoraniketid

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö