TOP 10 Ravintolat juhliin Helsingissä

Pikkujoulut ravintolassa Helsingissä

Vuoden säkenöivin juhlakausi on täällä! Mutta mihin mennä syömään? Listasimme ravintoloita, jotka sopivat erityisesti juhliin – pienellä tai isommalla seurueella. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee pöytävaraus hyvissä ajoin.

1. Lasipalatsi

Ikoninen funkkisklassikko tarjoaa vaikuttavat puitteet juhliin aivan ydinkeskustassa. À la carte -listalta löytyy kolme menuvaihtoehtoa, jotka sopivat nautiskeluun pitemmän kaavan kautta. Ravintola Lasipalatsi tunnetaan puhtaista, skandinaavisista mauistaan, joissa korostuu sesonkien rikkaus.

Myös isompien juhlien järjestäminen onnistuu Lasipalatsissa helposti! Raflaamosta löydät esimerkit BioRexin tarjoilupaketeista, mutta ravintola auttaa räätälöimään tilaisuuden juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Varattavat tilat: Palmusali (60 hlö), Kabinetit (12–26 hlö), BioRex Lasipalatsi (jopa 900 hlö)

Katso kaikki menut »


2. Kappeli

Uniikki Kappeli on unohtumaton juhlapaikka! À la carte -listan menupaketit takaavat illan täynnä parhaita makuelämyksiä. Valitse lihaa, kalaa tai kasvismenu. Kolmen ruokalajin menut alkaen 64 €.

Jos etsit paikkaa isommille juhlille, tutustu Kappelin tunnelmalliseen kellariin. Yli 30 hengen tilaisuuksiin on joulun alla tarjolla erityinen Kellarin joulubuffet, johon kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka. Hinta alkaen 68 €. Joulubuffet saatavilla 1.11.–23.12.

Varattavat tilat: Kappelin kellari (90 hlö)

Katso kaikki menut »


3. Belge

Belge takaa tunnelmallisen hetken yhdessä hyvän ruoan äärellä – oli kyse sitten tiimin pikkujouluista tai ystäväporukan illanvietosta. Tervetuloa Simpukkaviikoille 17.9.–17.11. nauttimaan meren parhaista antimista! Tutustu tämän vuoden makuihin ja varaa pöytä ajoissa.

Erityisiin juhlahetkiin sopii myös à la carte -listan valmiit menukokonaisuudet, jotka on saatavilla isommillekin seurueille. Menut ovat kolmen ruokalajin kattauksia Belgen suosituimpia annoksia. Valitse pääruoaksi lihaa, simpukoita tai vegeä makusi mukaan!

Katso kaikki menut »


4. Vltava

Aivan Helsingin päärautatieaseman kupeessa sijaitseva Vltava tarjoaa tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle tsekkiläisten ruokien siivittämänä. Juhlakauteen sopii hyvin Menu Vltava, jossa pääsee maistelemaan kaikki ravintolan parhaat herkut. Voit valita pääruoaksi lihaa, kalaa tai kasvista. Kolmen ruokalajin menu alkaen 38,70 € S-Etukortilla.

Ylimmän kerroksen Havel-kabinetissa onnistuu juhlat kaikessa rauhassa isommallakin porukalla. Seurueille on räätälöity kolme erilaista kabinettimenua sekä kolme eri buffetvaihtoehtoa.

Varattavat tilat: Havel-kabinetti (38 hlö)

Katso kaikki menut »

5. Zetor

Nyt on tarjolla kystä kyllä koko porukan iloksi! Kolmen ruokalaijn Zetorin Joulumenu S-Etukortilla 55,50 € (norm. 65 €). Menu saatavilla 1.11. alkaen vain ennakkotilauksesta, vähintään 4 hengelle. Herkuttelun jälkeen on hyvä bailata tanssikengät puhki traktorien ympärillä.

Zetor on toimiva paikka myös isompiin juhliin, jolloin ruokailu hoituu buffetista. Tarjolla on neljä buffet-vaihtoehtoa ryhmille: Samppanjaa, Kappale kauneinta Suomea, Lapin kesä ja Ukkometso. Samppanjaa-buffet enintään 30 hengelle, muut buffetit vähintään 40 hengelle.

Varattavat tilat: Mummon kammari (14 hlö), Tankavaara (32 hlö), Metsäpirtti (48 hlö) tai Herrasväen huone (50 hlö)

Katso kaikki menut »


6. La Famiglia

Nauti aidosta italialaisesta ruoasta ja lämpimästä tunnelmasta! Juhlavalle illalliselle sopii loistavasti La Famiglian Joulumenu, joka on saatavilla 13.11.2024–8.1.2025. Hinta S-Etukortilla 49,30 € (norm. 58 €).

Yli 8 hengen seurueille ravintolasta löytyy lisäksi kaksi erityistä ryhmämenupakettia.

Varattavat tilat: Kabinetti (24 hlö) tai Kellari (60 hlö)

Katso kaikki menut »

7. Casa Largo

Juhlat Helsingin rakastetuimmassa espanjalaisessa! Casa Largon tapakset ja suussa sulavat pääruoat on herkullinen vaihtoehto ikimuistoiseen iltaan.

Isommalle, yli 10 hengen seurueelle, Casa Largo on suunnitellut omat ryhmämenut: Kanamenu, Lohimenu, Pihvimenu ja Vegemenu. Hinnat alkaen 40 €/hlö.

Varattavat tilat: Yläsali (60 hlö), Kirjasto (26 hlö) tai koko ravintola (260 hlö)

Katso kaikki menut »

8. Memphis Hakaniemi

Memphis sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien päässä kauniissa Tokoinrannan maisemissa. Keittiö on saanut vahvasti vaikutteita Aasiasta ja Amerikasta, ja listalta löytyy sekä isoa että pientä syötävää moneen makuun. Eli täydellinen valinta myös vähän rennompiin juhliin!

À la carte -listalle on luotu kolme valmista menukokonaisuutta: Memphis menu, Vegetarian menu ja Special Memphis Menu. Hinnat alk. 30,60 € S-Etukortilla.

Varattavat tilat: Kabinetti (24 hlö)

Katso kaikki menut »

9. Sing and Pore

Vietä railakkaat pikkujoulut elämyskaraoken tahdissa! Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille.

Sing and Poressa illan kohokohta on karaoke ja tanssilattia, mutta tilattavissa on myös herkulliset tarjoilut niin isoihin juhliin kuin pienemmälle bileporukalle. Party Menu sisältää japanilaisia gyoza duplingseja, wingsejä ja ranskalaisia sekä pizzaa. Voit poimia sopivat herkut yksitellen tai kasata annoksista kattavan buffetin.

Varattavat tilat: Asian Spa -karaokehuone (20 hlö), VIP Lounge (16 hlö), Asian Night Market Karaoke (96 hlö), Koko ravintola (325 hlö)

Tutustu menuun »


10. Salve

Hietalahden kauniissa rantamaisemissa sijaitseva Salve on tunnelmallinen paikka loppuvuoden erityisiin hetkiin. Herkullinen Joulumenu on tarjolla 1.11.–28.12. Kolmen ruokalajin menu on 42 € sisältäen alkupalan, valitsemasi pääruoan sekä jälkiruoan. Tällä kattauksella pääset hetkessä joulutunnelmaan!

Myös À la carte -listalta löytyvä Salven menu on toimiva kokonaisuus juhlavampaan illanviettoon. Pääruoaksi nautitaan Salven perinteisiä silakoita! Hinta 39,90 €.€.

Katso ruokalista »

Lue myös: TOP 5 Juhlatilat Helsingissä »

Pikkujoulut 2024 – Katso ideoita

Nyt juhlitaan! Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken.

Katso ideoita

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt